Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Električna Hyundai Kona marca v Ženevi
Hyundai v kratkem na našem trgu predstavlja novega člana terenske družine, ki bo v Sloveniji letno našel več kot petsto kupcev. Klasični izvedbi se če nekaj mesecev pridružuje še električar.
Peter Pirkovič
13. oktober 2017 | 10:39:34

Že letos junija je eden od visokih predstavnikov te korejske znamke napovedal, da v razvojnem oddelku pripravljajo električno verzijo Kone, kateri naj bi baterije omogočale za okrog 400 km vožnje, saj naj bi temu vozilu namenili povsem drugačno specifikacijo električnega pogona in kakopak tudi zmogljivejše baterije. Zdaj je tudi jasno, da bo Hyundai ta avto predstavil marca na salonu v Ženevi, med kupce pa pripelje sredi prihodnjega poletja. Do leta 2020 naj bi pri Hyundaiju na evropski trg poslali skupno kar 15 vozil, ki bodo imele električni ali hibridni pogon.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
skrivo
Električarja drugo leto še ne boste mogli kupiti, garantiram! Električnega Hyundai Ioniq-a čakate 15 mesecev, če ga naročite danes, kr vprašajte pri dilerjih, pa boste videli! Preveliko povpraševanje oz. premala proizvodna kapaciteta in nič ne moreš!
13.10.2017 14:08:34

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija