Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   ZDA
42 milijonov dolarjev odškodnine zaradi slabega popravila
Nekemu paru iz Teksasa so na sodišču prisodili visoko odškodnino, ker so v nesreči utrpeli hude poškodbe, ki so bile posledica slabega predhodnega popravila in zamolčanja zgodovine vozila.
Peter Pirkovič
13. oktober 2017 | 12:49:34

Decembra 2013 sta Matthew in Marcia Seebachan doživela prometno nesrečo, ko je v njiju trčil nek drug voznik. Po trčenju je Honda Fit zagorela, Matthew je ostal ukleščen v vozilu, a je kljub hitremu posredovanju gasilcev vseeno utrpel hude opekline, ki so zahtevale, da je bil v bolnišnični oskrbi še tri leta. Primer je kasneje prevzel odvetnik Todd Tracy, ki je, s številnimi preteklimi izkušnjami, zadevo pripeljal pred sodišče, saj so njegovi preiskovalci ugotovili, da je bil avto, še preden ga je teksaški par kupil kot rabljenega, že predhodno poškodovan, kar so prodajalci zamolčali, popravila pa niso bila pravilno izvedena. Ugotovljeno je bilo, da so pri menjavi poškodovane strehe, novo pritrdili zgolj z lepljenjem in ne z varjenjem. Sodnik je odločil, da paru nameni visoko odškodnino v višini 42 milijonov ameriških dolarjev, omenjeni odvetnik pa je sprožil še tožbo proti podjetju, ki je tak avto prodalo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija