Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Napoved
Lamborghini Urus bo imel 6 programov vožnje
Italijani so v sklepni fazi, ko gre govora o novem hitrem in prestižnem terencu iz Sant Agate Bolognese, saj ga prvič predstavijo 4.decembra. Zanj so prepričani, da je nekakšen »game changer«.
Peter Pirkovič
13. november 2017 | 9:28:22

Še pred tem objavili dva krajša videoposnetka, kjer razkrivajo, da bo Urus imel na voljo več programov vožnje, eden od teh pa bo tudi Sabbia (pesek), kar posredno pomeni, da so se Italijani precej prilagodili tudi kupcem Bližnjega Vzhoda, kjer bo novi član Lamborghinijeve družine pogost član številnih garaž princev in ostalih naftnih bogatašev. Poleg omenjenega programa bodo voznikom na voljo še programi Strada (cesta), Sport, Corsa (dirka), Neve (sneg) in Terra (makadam). 

V drugem posnetku predstavnik razvojnega oddelka pove, da je Urus za njih pravzaprav nekakšen mejnik oziroma game changer, pri razvoju katerega so preverjali kako široka so njihova obzorja in hkrati kakšen kje je njihova skrajna meja pri proizvodnem procesu. Glede na slišano, si lahko v prihodnosti obetamo še kak zanimiv model.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija