Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Oglasno sporočilo
Zavarujte se pred neprijetnimi presenečenji
Promet je nepredvidljiva stvar, narava in življenje prav tako. Premičnine in nepremičnine, pa tudi sebe, velja dobro zavarovati, če si želimo mirnejši spanec ob najrazličnejših izzivih okolja in nepredvidljivih dogodkih.
Uredništvo SKB
29. november 2017 | 14:47:12

Ljudje v pridobitev različnih dobrin vlagamo veliko svojega dela, truda in sredstev – posebej, ko gre za nepremičnine, vozila in druge dražje izdelke. Nihče ne želi ostati brez strehe nad glavo ali pa z debelim računom za popravilo avtomobila, če/ko gre kaj narobe. Neljubim dogodkom in situacijam se venomer ne moremo izogniti, lahko pa se nanje kar se da dobro pripravimo. In predvsem ustrezno zavarujemo. Kdor razume tveganja sodobnega sveta zavaruje – sebe in svoje premoženje.

Avtomobilsko zavarovanje z odliko

Iščete avtomobilsko zavarovanje? Banka SKB in zavarovalnica GENERALI sta združili moči in voznikom omogočata sklenitev res ugodnega avtomobilskega zavarovanja v vsaki SKB poslovalnici. Poleg obveznega zavarovanja avtomobilske odgovornosti (AO) lahko zavarovalno polico obogatite še z dodatnim zavarovanjem voznika AO-plus, splošnim kasko zavarovanjem ali s paketom dodatnih kasko zavarovanj po vaši meri. V sodelovanju s partnerjem Vzajemna, pa ob sklenitvi dodatnega zavaovanja, npr. zdravstvenega zavarovanja, pridobite še vrednostno kartico za nakupe v poslovalnicah družb Petrol ali Mercator z naloženimi sto evri!

V katerikoli poslovalnici SKB vprašajte za informativni izračun za sklenitev avtomobilskega zavarovanja GENERALI, k tudi za pripravo informativnega izračuna drugih oblik zavarovanj – npr. nezgodno, stanovanjsko, življenjsko zavarovanje itd.

Zavarovati premoženje in sebe

Posledice nepričakovanih dogodkov in pojavov, kot so potresi, viharji, toče in plazovi, lahko ogrozijo vaše premoženje. Kakovostno premoženjsko zavarovanje zagotavlja miren spanec, ena boljših in predvsem celovitih izbir na tem področju je vsekakor Paket Dom ekskluzivno kritje, ki zagotavlja zavarovanje vašega doma, za morebitne nujne primere pa je v zavarovanje vključena še storitev asistence na domu.

Pridobitev kredita za kakršenkoli namen (stanovanjski, avtomobilksi ali gotovinski kredit) predvideva njegovo redno odplačevanje. Kreditojemalcem se lahko v življenju tudi kaj zalomi, žal lahko tudi umrejo. Lahko ostanejo brez službe oz. so nezmožni za delo, zaradi česar postanejo nesposobni odplačevati najeti kredit. Za opisane primere ima SKB v ponudbi Zavarovanje za primer brezposelnosti kreditojemalca, ki kreditojemalcu ob izgubi zaposlitve olajša odplačevanje  najetega kredita ter Življenjsko zavarovanje kreditojemalcev potrošniških in stanovanjskih kreditov namenjen najemnikom  gotovinskih in/ali stanovanjskih kreditov. Ob sklenitvi omenjenega zavarovanja banka kreditojemalcu ponuja dodatne ugodnosti pri obrestnih merahdit. Sklenitev življenjskega zavarovanja kreditojemalcev potrošniških in stanovanjskih kreditov  zagotavlja, da v primeru njegove prezgodnje smrti odplačilo kredita ne bo bremenilo dedičev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija