Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Razred A bo hibrid s 50 km električnega dosega
Zadnji v vrsti teaserjev nove generacije razreda A razkriva nekaj, kar doslej ni bilo znano. Očitno bo kompaktni Mercedes na voljo tudi kot hibrid.
Marko Hanželič
4. december 2017 | 7:13:57

Infromacijo razkriva nova fotografija armaturne plošče, ki ob značilnem Mercedesovskem ambientu s trikrakim volanskim obročem, režami za zrak in ambientalno osvetlitvijo, kot jih poznamo iz večjih modelov, kaže tudi podobo merilnika dosega, ki ga omogočajo baterije.

Na fotografiji je izpisana vrednost 36 km, a manjka približno četrtina črtic do polne napolnjenosti, tako da gre predvidevati, da je skupen doseg okoli 50 kilometrov. Ni še povsem jasno, za kakšen tip hibrida gre, dobro obveščeni špekulanti pa zagotavljajo, da gre za 48V-rešitev.

Novi kombilimuzinski razred A bodo pri Mercedes-Benzu sicer predstavili spomladi v Ženevi, kasneje pa gre pričakovati še limuzinsko različico.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija