Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Polestar slavi s S60 in V60 World Champion Editions
Ekipa Polestar Cyan Racing je slavila v prvenstvu FIA World Touring Car Championship, Volvova športna divizija pa bo uspeh prostavila s posebno serijo modelov S60 in V60.
Marko Hanželič
5. december 2017 | 17:04:07

Pri tem velja omeniti, da je Thed Björk v Volvu S60 Polestar TC1 postal tudi prvi Šved z naslovom svetovnega prvaka v motošportu. Kakorkoli že, World Champion Edition različice bodo na voljo z vsemi motornimi opcijami, kar pomeni modele z oznakami D4, D5, T5 in T6. Hkrati to pomeni, da od paketa ne gre pričakovati preveč, so pa pri Polestarju zanj priskrbeli 19-palčna kolesa s športnimi pnevmatikami, izpušni sistem iz nerjavečega jekla ter trše vzmeti in blažilnike.

Polestar je poskrbel tudi za t.i. "optimizacijo pogonskega sklopa", kar pomeni dodatnih deset konjičev in 50 njutnmetrov navora pri vseh dotičnih modelih, na zunaj pa se različica svetovnih prvakov od plebejske falange loči po zadnjem difuzurju in spojlerju.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija