Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Novo v Sloveniji
Najmanjši Jaguarjev SUV na voljo za 33 tisočakov
V teh dneh je v ljubljanskem prodajnem salonu na ogled trenutno edini primerek novega Jaguarja E-Pace, za katerega že zbirajo naročila, v slovenske garaže pa od konca januarja ta pripelje naravnost iz tovarne v nam bližnjem avstrijskem Gradcu.
Peter Pirkovič Facebook in Jaguar
7. december 2017 | 9:54:28

cenik.pdf

Za zdaj še ni jasno ali bodo čez čas, ko bo Magnina tovarna oziroma lakirnica v Hočah začela obratovati, tam tudi dejansko barvali ta avto, zato pa je dobra dva meseca pred začetkom uradne prodaje že znan natančen cenik. Začetna cena novega Jaguarjevega modela znaša 33.416€ in se povzpne, odvisno od izbire paketa opreme in motorja, vse do 67.548€.

Tako kot večji brat ima 4,34 metra dolg E-Pace prepoznavne hišne oblikovne linije izpod peresa Iana Calluma, katerega sprednji del spominja na F-Type, z 2,68 metra dolgo medosno razdaljo pa bo prinašal dovolj prostora v potniški kabini. V zadku bo za prtljago na voljo 577 litrov osnove. Tako kot zunanjost, bo tudi notranjost odeta v znane oblikovne linije z izbiro kakovostnih materialov ter z dolgim spiskom serijske in dodatne opreme. Na teh seznamih ne bo manjkal 10-palčni zaslon, Meridian ozvočenje, projecirni zaslon, dostop do spleta (4G Wifi), 5 USB vmesnikov in 4 električne vtičnice (12 V).

Novi E-Pace je izdelan na platformi Land Rover Discoveryja Sport, zato bo kupcem na voljo z dvo ali štirikolesnim pogonom, hvalevreden je spisek novih aktivnih varnostnih sistemov (vključno s sistemom za samodejno zaviranje v sili s prepoznavo pešcev in prediktivnim sistemom za opozarjanje na bližajoča se vozila na nepreglednih mestih), pri motorni ponudbi pa bo voljo dvolitrski dizel s 110 kW, 132 kW in 176 kW, medtem ko bo za bencinske navdušence na voljo prav tako dvolitraš s 183 kW in 220 kW. Večina motorjev je serijsko opremljena s šeststopenjskim ročnim menjalnikom, a v ponudbi bo tudi 9-stopenjski samodejni menjalnik.

Omeniti velja dejstvo, da bo na marčevskem salonu v Ženevi prvič predstavljen tudi serijski primerek električnega I-Pace, ki med kupce pripelje proti koncu prihodnjega leta in tudi tega bodo sestavljali v graški tovarni Magna Steyr.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija