Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   ZDA
Vedno se privežite
Teden dni stara nesreča na cestninski postaji na Floridi, pokaže, zakaj se je v avtomobilu nujno privezati tudi zadaj.
Artur Švarc
13. junij 2018 | 8:53:24

Nesreča se je zgodila 3. junija na cestniski postaji avtoceste Florida Turnpike blizu St. Clouda na Floridi. Medtem, ko eden od voznikov plačuje cestnino, od zadaj prileti bel avto in s polno hitrostjo trči v razmejitveno ograjo med pasovi. Med deli, ki letijo naokoli, je tudi potnik na zadnjem sedžu, ki prileti na tla prav ob vozniku, ki mu šokirani uradnik na cestninski vrača drobiž, čeprav sta oba videla človeka, ki leži ob avtomobilu. Šele po nekaj sekundah so vsi dojeli dogajanje okoli njih.

Policija je povedala, da se je nesreča najverjetneje zgodila, ker je voznik belega avtomobila zaspal. V avtomobilu je bilo pet potnikov in so vsi preživeli, tudi ta, ki je poletel iz zadnjega sedeža in se bo verjetno do konca svojih dni vestno privezoval, kadar bo sedel v avto.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija