Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Napovedani prihod Ronalda v Juventus razjezil Fiatove delavce
Vse kaže, da bi jutri lahko bil znan nov delodajalec Cristiana Ronalda. Če so napovedi prave bo Portugalec kariero nadaljeval v Torinu, nad tem pa nikakor niso navdušeni Fiatovi zaposleni.
Peter Pirkovič
9. julij 2018 | 7:45:59

Namreč, družina Agnelli oziroma Fiat ima v rokah večinski delež v omenjenem nogometnem klubu (63,77%), transfer, ki naj bi se zgodil v prihodnjih dneh pa ne bo poceni. Med 130 in 150 milijonov evrov odškodnine za madridski klub ter 30 milijonov evrov letne plače za nogometaša. A to še ni vse. Po poročanju italijanskega Sport Mediaset, naj bi vodilni Ronaldu obljubili še ambasadorstvo za Fiat oziroma Jeep, kar pomeni dodaten denar za Portugalca, zanj pa so Italijani, na obrobju Torina, že najeli eno od najelitnejših vil.

In prav te navedbe so konkretno razjezile delavce v Fiatovi tovarni.

»Po Higuainu, zdaj še Ronaldo,« pove Gerardo Giannone, delavec v Fiatovi tovarni v Pomiglianu D’Arco. »To je popolna sramota. Fiatovi delavci nismo dobili povišane plače že vsaj 10 let. Z denarjem, ki ga namenjajo Ronaldu, bi vsak dobil mesečno 200€ več, a zaradi inflacije smo v zadnjem desetletju izgubili 10,7 odstotka,« še dodaja Giannone.

Koncern FCA letno namenja 126 milijonov za sponzorstva, od tega 26,5 milijona gre prav FC Juventusu. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija