Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   VB
Policija išče voznika Passata s kravo
Takih prizorov pri nas ne manjka, so pa precej redki drugje in prebivalstvo južnega Walesa je v petek doživelo pravi kulturni in še kakšen šok.
Artur Švarc
10. julij 2018 | 9:10:03

Policija južnega Walesa je dobivala številne klice, da so ljudje na cesti M4 blizu Briton Ferryja opazili svetlo modrega Passata s kravo v prtljažniku. Natančneje, da ne bomo pretiravali, s teličkom.

Socialna omrežja so bila polna zabavnih zgodbic in slik, manj zabavno pa se je to zdelo tamkajšnji policiji. Policija išče voznika avtomobila, da mu napiše kazen zaradi – ne boste verjeli – prekoračitve nosilnosti avtomobila, kazen znaša 300 funtov in tri kazenske točke, prav tako pa bodo podali ovadbo zaradi ogrožanja – pa ne krave, pač pa drugih udeležencev v prometu, saj je krava na zadnjem sedežu močno spremenila delovanje gum in zavorno razdaljo.

Svoje so potem dodali še pri organizaciji RSPCA, ki se bori za pravice živali in prav tako povzdignili glas, da se živali tako ne prevaža.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija