Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Fabia kot električni RS?
Zanimiva je napoved, da RS v električnem pomenu ne bo nujno pomenil le športnejših zmogljivosti, temveč bo na voljo tudi za bolj praktične.
Marko Hanželič
11. julij 2018 | 12:21:24

Aktualna RS ponudba češke znamke trenutno obsega samo Octavio, a se bo vse skupaj spremenilo s prihodom Kodiaqa RS. Najhitrejši sedemsedežnik na Nürburgringu pa naj ne bi bil zadnji svoje vrste, saj se v Mladi Boleslavi že pripravljajo na vstop na tržišče električnih avtomobilov. 

Tretji RS naj bi bil po poročanju virov blizu menedžmenta znamke popolnoma električni model. Škoda bo sicer kot prvi električni primerek na trg poslala malčka po imenu Citigo-e, sledil pa bi mu SUV neznanega imena. Tudi tukaj pa se zgodba o električnih RS-ih ne konča, saj naj bi prihodnja generacija Fabije, ki jo pričakujemo z letom 2020, v prodajnem programu imela tudi električno RS-različico. Prav zato bi bilo težko pričakovati, da se češka malčica (tudi v karavanski različici) na trgu pojavi pred letom 2021.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija