Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ferrarijeva Knjiga
Ne gre za običajno knjigo, pač pa Knjigo z veliko začetnico in vas bo stala le 27 tisoč evrov.
Artur Švarc
3. avgust 2018 | 10:58:17

Za ta denar dobite 514 strani fotografij iz zaprašenih arhivov Ferrarija. Knjiga je skrita v posebno ohšje, ki je videti kot pokrov glave V12, to pa je pritrjeno na posebno kromirano stojalo v obliki izpušnih cevi enega od dirkalnikov iz 60-ih.

Ferrari namerava teh knjig s stojalom vred narediti le 250, vsaka pa je podpisana s predsednikom Ferrarija, Johnom Elkanom, Pierom Ferrarijem, sinom Enza Ferrarija in pokojnim Sergiom Machionnejem. Platnice so usnjene in šivane na roko. Če je ta številka previsoka za vas, potem je tu še cenejša različica brez stojala, teh primerkov pa bo 1697 in stanejo 5000 evrov, podpisan pa je le Piero .

Ferrari je pred leti že izdaj knjigo, ki je imela 825 strani in je stala tudi 220 tisoč evrov (platnica je bila posuta s 30 diamanti), cenejša pa 32.000 evrov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija