Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Kako se topi čokoladni pes
Britanska Avtomobilska zveza AA je opozorila na vroče poletje in puščanje psa v razbeljenem avtu na prav poseben način.
Artur Švarc
5. avgust 2018 | 11:13:56

V enem od službenih avtomobilov so pustili 7-kilogramskega čokoladnega psa Coca, kreacijo čokolaterja Choccywoccydoodaha. Avto se je na soncu ogrel na 42,8 stopinj, video pa prikazuje, kako se je v treh urah in pol čokoladni terier povsem stopil. Na koncu še opozorijo, kar velja za vse, da se je čokoladni pes v tej vročini stopil v treh urah in pol, vaš pes pa ne bi zdržal niti nekaj minut.

Preizkus je nadzoroval Vince Crane s svojim nečokoladnim labradorcem Yogijem.

»Lastniki psov smo radi zunaj z našimi štirinožnimi prijatelji, vseeno pa še vedno dobivamo klice, da je treba iz avtomobila rešiti psa. Naš čokoladni pes je zdržal tri ure in pol, v resnici bi pes umrl v manj kot 20 minutah. Pustiti odprta okna v senci ni dovolj za zaščito pred vročinskim udarom, zato je najbolje, da psa vzamete s sabo. Coco je bil tako realističen, da ga je bilo škoda stopiti, a hkrati se je žrtvoval zato, da je opozoril, kaj se zgodi s psom, če ga pustite v avtu na vroč dan.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija