Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Kitajci prihajajo
Serijska podoba kitajske limuzine, namenjena tudi za Evropo
Pri LynkCo so pred kratkim na splet postavili prve fotografije tretjega serijskega modela, ki bo svojo prvo premiero v živo doživel na bližnjem avtomobilskem salonu v Chengduju in bo kot tak čez čas obiskal tudi evropske kupce. Po dveh SUV-jih je zdaj čas za limuzino.
Peter Pirkovič Lynk Co
6. avgust 2018 | 12:56:40

Fotografije razkrivajo znano obliko, ki smo jo spoznavali že na modelih 01 in 02, medtem ko ima limuzina z oznako 03 nove obline le še na zadku, kjer gre opaziti LED luči v obliki bumeranga in manjši spojler. 03 je grajen na znani platformi CMA, kjer je med drugim nastal tudi Volvo XC40, zato posledično pomeni, da bo tudi ta imel na voljo znane bencinske motorje (2.0 in 1,5-litrski trivaljnik) in morda tudi hibridni pogonski sklop. Več bo znano čez dober mesec.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Ne prav originalen, a čisto spodoben dizajn. Sprednji del celo nad pričakovanji. Varianta 02 (mali SUV) je po mojem okusu celo bolje posrečena, kot XC40. Bistvo znamke LynkCo pa je sploh drugje: če sem prav razumel, vozila sploh niso namenjena klašični prodaji, temveč najemom in car sharingu.
6.8.2018 15:35:44

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija