Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Za 45 tisoč dolarjev kazni
Moški, ki je na počitnicah najel Lamborghinija Huracan, si je očitno dal duška.
Marko Hanželič
8. avgust 2018 | 9:10:12

Britanec se je odpravil na počitnice v Dubaj in si za rent-a-car izbral Huracana, kar se je izkazalo za precej drago dogodivščino. Kot poroča BBC, so mu organi pregona v ZAE napisali kazni v višini 45 tisoč dolarjev, saj je podrl skoraj vse hitrostne rekorde v Dubaju. Namerili so mu najvišjo hitrost 241 km/h, prekoračitve hitrosti pa so bile tako ali tako zvezda stalnica, še posebej ponoči.

Kljub vsemu bi se utegnilo zgoditi, da Britancu ne bi bilo potrebno plačati očitanih dejanj, saj se v omenjenem primeru kazen nanaša na lastnika avtomobila, ki je prodajni salon za Lamborhinije v Dubaju. Prav zato omenjeno podjetje noče prevzeti avtomobila, ki je še vedno parkiran pred hotelom, v katerem stanuje britanski turist. Le-ta je kot garancijo v poslovalnici pustil svoj potni list, podjetje pa se boji, da bi Britanec utegnil oditi na britansko ambasado, se tam izgovoriti na izgubljen potni list in zapustiti Združene arabske emirate, brez da bi poravnal kazni.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija