Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Napoved
Veliki Volkswagnov avtodom postal realnost
Na salonu karavaninga v Dusseldorfu bodo Volkswagnovci predstavili serijsko verzijo velikega potovalnika, ki je izdelan na osnovi novega Crafterja.
Peter Pirkovič Volkswagen
9. avgust 2018 | 11:53:44

Pravzaprav smo tega velikana srečali že lani na tem istem salonu počitniške opreme, v letošnjem letu pa je novost ta, da Volkswagen za začetek leta 2019 napoveduje njegovo serijsko proizvodnjo v Hannovru, kot dodatek pa so v naziv umestili še oznako Grand.

Torej, VW Grand California XXL na skoraj šestih metrih dolžine prinaša vse kar sodobni popotnik potrebuje. Za na primer štiričlansko družino je na voljo kopalnica s tuš kabino, dimenzijam primerno velika kuhinja s hladilnikom, ločena spalnica in  dodatno večje ležišče nad voznikom, obenem ne manjka niti klimatska naprava, multimedijski sistem z Bluetooth povezavo, za lažje vstopanje pa bo na voljo še električno izvlečna stopnica. Obenem je znano le, da bo za pogon na voljo najzmogljivejši 177-konjski dizelski stroj. Več podatkov sledi čez nekaj dni, ko se odprejo vrata salona v Dusseldorfu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija