Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Naslednja Octavia RS z veliko novostjo
Christian Strube, član Škodinega upravnega odbora, zadolžen za razvoj novih avtomobilov, je na salonu v Parizu novinarjem razkril, kakšne spremembe čakajo novo generacijo najhitrejše Octavie.
Peter Pirkovič Škoda
5. oktober 2018 | 16:09:55

Dejstvo je, da bo elektrifikacija že prihodnje leto dosegla tudi češko znamko, ko se bo trgu predstavil Superb kot priključni hibrid, temu kmalu zatem sledi še Kodiaq, še bolj zanimiv podatek, da bodo s hibridno tehniko opremili tudi novo Octavio RS. Strube pri v tem projektu izpostavlja predvsem dejstvo, da gre za mešanico trajnosti in dobrih voznih lastnosti. Nova Octavia kakopak že nastaja v Škodinem razvojnem oddelku, saj naj bi bila ta v novi generaciji na voljo že čez dobro leto in pol, njej pa kmalu zatem sledi še hibridizirana verzija RS. Pomoč elektrike bi lahko pomenilo morda tudi nekaj več moči in posledično boljšo predstavo na cesti. Strube je še dodal, da bo bodo imele hibridne Škode bolj ali manj precej podobno hibridno tehniko kot jo predstavlja Vision RS, kar pomeni, da bi sistemsko moč razvijala 1,5-litrski TSI in elektromotor. V primeru študije je to 241 konjev. Zanimivo je tudi dejstvo, da še vedno niso dokončno opustili načrta Fabie RS in da bi ta nekoč lahko ugledala luč sveta.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
v10power
Boljši pospeški in slabša lega na cesti zaradi večje teže. Ne vem, če je to glih dobra odločitev za RS-ko.
5.10.2018 19:29:28

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija