Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Bo v Cuprini ponudbi tudi kupejevski SUV?
Najzmogljivejši španski družini se bo morda čez leto ali dve pridružil nov član družine. Njegovo ime naj bi bilo Terramar. A to so za zdaj zgolj ugibanja.
Peter Pirkovič Seat
4. november 2018 | 9:28:53

Ambicije španskega proizvajalca, pri katerem so nedavno ustanovili novo podznamko, še zdaleč niso končane. Angleški novinarji so se dokopali do informacije, da se bodo pri Cupri oborožili s terensko-kupejevskim modelom, ki ga bo gnal primerno zmogljiv pogon. Slišati je celo, da bi v ponudbo uvrstili hibridni pogon. Če imajo informacije nekaj prave podlage, potem bomo avto videli na cesti konec leta 2020. Glede na to, da Seatovci za svoje nove avtomobile izbirajo imena po španskih mestih ali regijah, bi lahko bilo ime Terramar logična izbira. Namreč, ta izhaja iz dirkališča zgrajenega v letu 1920, ki nosi ime Autodromo de Sitges-Terramar, nahaja pa se v neposredni bližini Barcelone.

Avto na fotografiji je Seatova študija 20v20, predstavljen leta 2015 na avtomobilskem salonu v Ženevi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija