Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Uradno
Prvi pravi obris nove Mazdine Trojke
Japonci so objavili prvo fotografijo nove četrte generacije Mazde3, ki bo svoj debi doživela v sončni Kaliforniji. Še pred poletjem pa bi lahko prve primerke srečali na naših cestah.
Peter Pirkovič
8. november 2018 | 16:27:01

Z objavo te fotografije je jasno, da se nadaljuje era petvratne kombilimuzine in štiri vratne limuzinske izvedbe, ki ju bodo predstavili istočasno konec meseca v Los Angelesu. Kot pravijo pri japonskemu proizvajalcu, nova Mazda3 začenja novo dobo Mazdini modelov, kar pomeni, da je ta grajena na novi platformi, ki bo služila tudi drugim bodočim modelom, da uvajajo nov način oblikovanja in vgrajujejo številne novosti na tehničnem področju, ki bodo zagotavljali odlične vozne lastnosti. Novi rod motorjev bo med drugim ponujal tudi SkyActive-X dvolitrski bencinski motor z okrog 190 konji.

A na uradne podatke bo potrebno še malenkost počakati, ko se zgodi prva spletna premiera. Ta sledi v roku tedna ali dveh.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Pr0ph3t
če dajo karavansko različico na trg, jo grem takoj iskat...
8.11.2018 19:51:50

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija