Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   BMW M8
Ujeta slečena bavarska mojstrovina z več kot 600 konji
Še pred uradno premiero, ki se bo morda zgodila čez nekaj dni ali tednov, so na nemškem spletnem forumu objavili prve fotografije v modro obarvanega BMW-ja M8.
Peter Pirkovič GermanCarForum
4. december 2018 | 6:42:03

Kot češnja na vrhu torte bo M8 dopolnil celotno družino serije 8, ki zdaj šteje tri člane. V Slovenijo je pred dobrim tednom pripeljal kupejevski model z oznakama 850i in 840d, prihodnjo pomlad je napovedan prihod kabrio karoserijske različice, zdaj pa predčasno spletno premiero doživlja športnik z oznako M8. Tudi v različici Competition.

Za zdaj je znano le, da ima M8 vgrajen 4,4-litrski V8 z več kot 600 konjskimi močmi in 700 Nm navora, prav tako bo ta prevzel štirikolesni M xDrive pogon iz modela M5, ki omogoča izbiro pogona samo na zadnji dve kolesi. Razporeditev teže je dosegla optimalno raven, posebej zanj so razvili tudi vzmetenje in pri gradnji uporabili veliko število lahkih materialov, da so še za nekaj kilogramov prihranili na teži. 

Več bo znanega v kratkem, zato je zdaj čas za pašo oči na trenutnih razpoložljivih fotografijah.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija