Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ura za 911-ico
Za slabih pet tisočakov oziroma štiri odstotke vrednosti novega Porscheja 911 si lahko omislite tudi ustrezen časomerilec.
Marko Hanželič
4. december 2018 | 12:51:56

Nova generacija modela 911 je tu in Porsche Design je za to priložnost pripravil posebno serijo kronografov, ki slogovno dopolnjujejo novinca iz Zuffenhausna in na številčnici nosijo tudi njegovo silhueto.

Porsche Design 911 Chronograph Timeless Machine Limited Edition, kot je uradno ime ure, ima 42 -milimetrsko ohišje iz titana, za delovanje pa je zadolžen mehanizem Swiss ETA Valjoux 7750, ki je poganjal tudi prvi primerek zapestne ure iz oblikovalske hiše Porsche Design, model Chronograph I iz leta 1972. Kronograf ima sicer 48-urno energijsko zalogo, s hrbtne plati pa je mogoče videti tudi mehanizem z rotorjem. 

V kolikor novi primerek ni po vašem okusu, ima Porsche Design v svoji ponudbi tudi druge atraktivne modele, ki obeležujejo pomembne dogodke v zgodovini znamke.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija