Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ni za nas: Chevrolet Silverado HD
Kot iz kamna izklesan
Pri Chevroletu so pokazali obline ali bolje rečeno ostrine novega Silverada HD, ki ga bodo pričeli prodajati prihodnjo pomlad.
Marko Hanželič
5. december 2018 | 7:52:47

Novi Silverado HD ima zelo markantno in izstopajočo, a hkrati tudi polarizirajočo obliko in je nastal kot popolnoma samostojen projekt, saj si z bližnjim, a manj "heavy-duty" sorodnikom, ki sliši na ime Silverado 1500, deli le streho. 

Posebej markantna je maska hladilnika, ki daje takoj vedeti, iz katere hiše prihaja delovni stroj, dvojna svetila pa delujejo vsaj malo retro. Zadek je zasnovan v uporabnem duhu - med drugim je stopnica za lažji dostop do nakladalnega prostora integrirana kar v zadnji odbijač. Kot je povedal vodja oblikovanja notranjosti avtomobila, Brian Izard, so z ostrejšimi linijami želeli poudariti moč in zmogljivosti poltovornjaka. 

Za zdaj pri Chevroletu še niso obelodanili fotografij notranjosti, pričakovati pa gre ostrokotno zasnovano notranjost z velikim zaslonom infozabavnega sistema na sredinski konzoli. Nova generacija naj bi prinesla tudi nekaj dodatnih centimetrov za noge potnikov v drugi sedežni vrsti, vsekakor pa ne moremo mimo novega bencinskega pogonskega agregata z neposrednim vbrizgom, o katerem bo več znanega kasneje. K temu moramo prišteti še dobro znane Duramax V8 agregate, ki bodo odslej povezani z desetstopenjsko avtomatiko, vse skupaj pa naj bi bistveno izboljšalo sposobnost vlečenja in vožnje s polno naloženim kesonom.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Grda ameriška spaka!
5.12.2018 10:33:45

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija