Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Kanada
Ljubezen je Porschejem v pogubo
Naslov Ivana Tavčarja malo drugače – v Kanadi se je nesrečno zaljubljeni mladenič znesel nad Porschejevim salonom.
Artur Švarc
9. januar 2019 | 14:20:30

Zgodilo se je v ponedeljek zvečer, ko je 20-letnik ruskega porekla potem, ko ga je zapustila punca, zapeljal svojo novo Toyoto Yaris v salon s Porscheji v predmestju Toronta. Poškodovanih je bilo več vozil, v enega Porscheja je na koncu trčil, potem pa se je še s vodoodpornim flumastrom lotil pisanja po nepoškodovanih primerkih. V enega je tako vgraviral ime svoje nesrečne ljubezni – eve.

V salonu sta bila varnostnik in čistilka in varnostnik ga je vprašal, kaj za vraga počne, pa je Rahmatulo Sotvodjev odvrnil, da ima pač slab dan.

Njegov slab dan so razumeli tudi kanadski policisti, ki domujejo kar za vogalom in zoper njega narisali par ovadb, od nevarne vožnje, poškodovanja tuje stvar krat tri. Skupna škoda na avtomobilih znaša 75 tisoč dolarjev in še 20 tisoč za sam salon.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija