Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Je na obzorju združevanje Forda s Volkswagnom?
Pri Automotive News poročajo, da bi se v torek, v sklopu detroitskega avtosalona, odvila posebna tiskovna konferenca, na kateri naj bi spregovorili najvišji predstavniki obeh znamk.
Peter Pirkovič Automotive News
10. januar 2019 | 7:17:31

Že dlje časa je jasno, da med obema znamkama potekajo dogovori, ki bi zdaj lahko pripeljali do napovedi, da se obe znamki združujejo oziroma še poglabljajo svoj partnerski odnos. Nihče od vpletenih ne želi komentirati ničesar, zato gre v tem trenutku za popolna ugibanja. 

Znano je, da so lani junija uradno podpisali memorandum o skupnem zavezništvu, sledile so informacije, da bodo pri Fordu od Nemcev na voljo dobili platformo za električna vozila, v zameno za dodatne proizvodne kapacitete v Fordovih tovarnah v ZDA, zadnja najnovejše vesti pa kažejo, da pri VW-ju razmišljajo, da bi najnovejšo generacijo Amaroka izdelali na osnovi prodajno uspešnega Fordovega Rangerja.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija