Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Pri Citroenu napovedujejo kupcem dostopnega elektičarja
5.marca bo znano, kaj pripravlja francoski proizvajalec avtomobilov, ki ga je znotraj skupine PSA v zadnjih letih močno zasenčil Peugeot. Bojda imajo v rokavu asa, ki naj bi bil tako pomemben kot je bil nekoč Spaček.
Peter Pirkovič Citroen
7. februar 2019 | 14:43:16

Pri Automotive News pišejo, da bo najnovejša študija pravzaprav električar manjših dimenzij, ki je nastal na viziji mestne mobilnosti. Neuradno je slišati, da bi to lahko bil popolnoma novi C1 z električnim pogonom, ki bo po besedah Linde Jackson, šefice Citroena, cenovno dostopen za uporabnika in bo uvajal nov sistem mobilnosti za velika mesta. Kaj več od tega, za zdaj ni jasno.

Omeniti velja, da Citroen še vedno potihem prodaja elektrognan C-Zero, ki je že davno odslužil svoje. Lani so na skupnem evropskem trgu zabeležili prodajo 1422 primerkov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Malo plehko sicer zveni ta izjava po tem, ko je že VW objavil, da bo njihov ID pomenil enako prelomnico kot hrošč, a vseeno se mi zdi to pravilna poteza. Res bi si od Citroena želel nekaj poceni, uporabnega, preprostega in rahlo hecnega - in prehod na elektriko nudi pravo priložnost za to.
7.2.2019 15:00:15
rovokopac
En spaček ali pa diano naj naredijo na elektriko. Ene 300 fanatikov bodo že našli.
7.2.2019 21:17:24

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija