Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ženeva
Subaru bo predstavil dva e-Boxer hibrida
V sicer osiromašeno Ženevo bo japonski proizvajalec pripeljal dva modela, ki bosta nadgrajena s hibridnim pogonom.
Artur Švarc
12. februar 2019 | 8:26:01

Eden od njih bo zagotovo Forester, ki so ga pokazali že v Tokiju, drugi pa bi lahko bil XV. XV je prvi Subarujev PHEV, uporablja pa Toyotin 8,8 kWh paket.

Subaru je precej pozno vstopil na trg s hibridi in šele v zadnjih letih jih ponuja tudi izven Japonske. A Subaru se zato ne izneverja svoji tradiciji in dodaja elektriko prepoznavnim bokser motorjem. Nedavno predstavljeni Forester STI e-Boxer premore le 158 KM in 253 Nm navora, kar je manj od 2-litrskega dizla, je pa, kot radi rečejo, začetek.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Jože
Subaru se je na evropskem tržišču z odločitvijo, da iz svoje palete izloči dizle, ustrelil v lastno koleno a po drugi strani ostaja s svojimi dizli prisoten na Avstralskem tržišču. Za obstanek na EU tržišču, pri teh odličnih terenskih strojih ne bo pomagala nobena elektrika ampak samo dizel...
12.2.2019 8:47:43
spartan
Najboljši boxer je bencinar, ne pa dizel.
13.2.2019 9:37:20

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija