Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Alfa GTV bo, javnost se navdušuje sama
Pri LP Designu že nekaj časa z renderji ugibajo, kaj bo prinesla prihodnost Alfi Romeo in med štirimi lani napovedanimi novimi modeli je tudi Alfa GTV.
Artur Švarc
12. februar 2019 | 8:48:09

Kdaj je dovolj ravno dovolj in preveč čisto prav? Italijani so v lani še dodatno navili nekaj, kar je nekoč davno nazaj bilo v osnovi Fiat 500.

V enem od zadnjih nastopov je Sergio Marchionne napovedal, da bo milanska znamka v naslednjih letih dobila štiri nove modele – mali SUV, veliki SUV, kupe in superšportnika.

Na osnovi Giulie se bo zgodila obuditev imena GTV, avto pa naj bi na trg prišel proti koncu 2022. A ker avta ni na spregled med testnimi mulami, je mogoče, da ga razvijajo v tajnosti ali pa sploh ne. Vemo, da bo kupe premogel več kot 600 konjev, povezanih z električnim sistemom KERS, podobnim tistim iz F1, pogon na vsa štiri kolesa bo vektorsko usmerjan, v kupeju pa bodo lahko sedeli štirje.

Do takrat so pri LP Designu ubijalko BMW-ja M4 zrisali kar sami.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija