Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Koncepti: Kia Habaniro
Začinjeni križanec
Kia bo na salon v veliko jabolko pripeljala zanimiv koncept z zanimivim imenom.
Marko Hanželič
12. april 2019 | 7:18:36

Habaniro vsekakor razbija barvno monotonost, saj je sprednji del v metalno srebrni barvi in brez značilnega tigrovega nosu, ki smo ga vajeni pri aktualnih Kiinih modelih, osrednji del karoserije je svetlejši, zadek pa v celotno zgodbo prinaša tudi nekaj rdeče. 

V primerjavi z nabitim sprednjim delom je preostanek karoserije precej aerodinamično zasnovan, vse skupaj deluje tudi nekoliko športneje zaradi majhnih stranskih oken. Podobno kot Audi e-tron ima tudi Habaniro namesto vzvratnih ogledal nameščene kamere, samo ime pa namiguje, da je duhovno povezan z modelom Niro.

Glede pogonskega sklopa za zdaj ni podatkov, povsem verjetno pa je, da bo Habanira poganjal elektromotor, pa čeprav na sliki ni mogoče videti reže za polnjenje. Več o konceptu bo znanega do 17. aprila, ko se prične New York Auto Show.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija