Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Video namesto tiskovne konference
Carlos Ghosn pokazal prst na krivce za njegovo aretacijo
Nekdanji šef naveze Renault-Nissan je po napovedi, da bo organiziral tiskovno konferenco, čez nekaj ur ponovno končal za rešetkami, kjer bo ostal vsaj še do 22.aprila. A mu je v vmesnem času uspelo posneti video, v katerem govori o razlogih za sodni pregon.
Peter Pirkovič
12. april 2019 | 11:32:44

Seveda, bo o njegovi krivdi odločalo tokijsko sodišče, čeprav kot pravi, ne verjame v poštenost sojenja, saj naj bi bil to precej montiran proces, ki so ga sprožili nekateri vodilni pri Nissanu. Ti so se očitno zbali za svoje položaje in interese, zato naj bi mu vse skupaj podtaknili. Obenem Ghosn omenja dejstvo, da Nissan na trgu ne bo preživel brez prave strategije in da je trenutno stanje zelo slabo, čeprav se v javnosti govori, da so precej stvari že sanirali. 

No, to je zdaj Ghosnova plat zgodbe, ki bi lahko bila deloma resnična, saj je neuradno slišati, da je šlo v zadnjem času za precej napeto interno vojno med njim in japonskimi direktorji, saj je Ghosn želel izpeljati nekoliko drugačno preobrazbo japonske znamke. Res je tudi to, da je Ghosn, na treh vodilnih stolčkih, lepo skrbel zase in za svoje bližnje sodelavce.  

*na voljo so slovenski podnapisi

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija