Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Se bo zdaj vendarle premaknilo?
Japonci razmišljajo o obuditvi navite Mazde3 MPS
Angleški Autocar poroča, da naj bi se Mazdini razvojniki že ukvarjali z novo še hitrejšo verzijo nove Mazde3, a ta zdaj še nima zelene luči glavnih mož japonskega proizvajalca.
Artur Švarc
13. april 2019 | 13:01:00

To informacijo je podal Kota Beppu, ki je del Mazdine razvojne ekipe. V nedavnem intervjuju je bilo iz njegovih besed moč razumeti, da se s tem avtomobilom pravzaprav že ukvarjajo in da so trenutno na razpotju, kateri pogon naj uporabijo, in ali je zanj potreben štirikolesni pogon. Za takšno različico Trojke se menda zavzemajo pri Mazdinih predstavništvih v ZDA in Avstraliji ter na domačem tržišču. Kot pravi Beppu bodo vodilni predlog za serijsko proizvodnjo tega avtomobila dobili kmalu na mizo, zeleno luč pa pričakuje v prihodnjem letu. 

Mazda je Trojko z močnejšim 2,3-litrskim bencinskim motorjem z 260 konji kupcem po Evropi ponujala v prvi in drugi generaciji, tretja izdaja tega avtomobila te priložnosti ni dobila.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija