Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   The Grand Tour
Čustveno slovo Svete trojice
V četrtek se je končala 17-letna zgodba oddaj, ki so jih ustvarjali Clarkson, May in Hammond.
Artur Švarc
13. april 2019 | 18:23:32

V zadnjem delu tretje sezone TGT je Jeremy Clarkson v solzah sporočil, da se končuje neko obdobje, ko so skupaj ustvarjali oddajo z Richardom Hammondom in Jamesom Mayem. Čeprav je Amazon potrdil, da The Grand Tour vstopa tudi v četrto leto, to ne bo več klasična oddaja s trojico kot smo jo poznali 14 let na BBC-ju in zdaj še tri leta na Amazaonu, pač pa le še feature oddaje. Tako ne bo več šotora, gledalcev, merjenja časov in gostov.

Hammond je povedal, da je še veliko sveta, kjer še niso bili, Clarkson je dodal, da je še veliko ljudi, ki jih ni užalil, zraven pa je May Hammondu navrgel, da je še veliko avtov, ki jih ni razbil.

V zadnjem delu klasike so orisali zgodovino britanske motorizacije s Fordom Cortino, Seirro in Mondeom in z ganljivim zaključkom tudi na koncu tega prispevka, ki zelo lepo spomni na to, zakaj imamo radi avtomobile.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
matt0
Clarkson je že v 90ih postavil format, ki so se ga (ne edini) držali do danes. Dejansko je sam pokazal, kako se avtomobilizem prenese na druge preko TV. Se jim vidi, da jim ni šlo za denar, že zadnjih 15 let ne.
13.4.2019 22:08:40
Alfafil
Ne vem, meni ta koncept oddaje ni bil všeč, če gledamo strokovno. Jaz pričakujem resne teste avtomobilov, to, pa je bila ena sama zajebancija in komedija. Tako sem jo tudi gledal, kot zabavno oddajo.
13.4.2019 23:42:23
Primus
No sej namen je bil zabavati in to jim je tudi uspelo. So pa bila najbolj zanimiva potovanja "specials", ki jih imajo sedaj tudi namen snemati.
14.4.2019 1:00:40
Cosword99
Alfafil@ Sam sem točno takega mnenja kot ti. Samo da bi jest dodal da je bila to odaja kritiziranja vswh znamk ki niso ravno iz VB. Ampak jepa bila zelo komedisko obarvana oddaja. Zame je 5gear zelo strokovna odaja ta pa zelo komedijska. Ampak jo je škoda
14.4.2019 10:46:10
aichi
Meni so se v usedli v srce pred par sezonami, ko so pred bucknghamsko palačo pripeljali vse, kar v angliji delajo na kolesih, mislim, da je bil še TG takrat
14.4.2019 14:14:19

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija