Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Kia XCeed z digitalnimi merilniki
Novi športni terenec bo v drugi polovici leta ob prihodu na trg kot prva Kia nudil povsem digitalne 12,3-palčne športne merilnike Supervision.
Artur Švarc
12. junij 2019 | 10:27:00

Xceedovi novi 12,3-palčni športni merilniki Supervision so oblikovani, da informirajo karseda jasno in pregledno. Digitalni merilniki z visokoločljivostnim zaslonom (1920x720 pikslov) nadomeščajo klasične merilnike hitrosti in prevožene razdalje, ki jih najdemo v Kiini trenutni modelni paleti. Enoten zaslon brez okvirja vključuje kristalno izostreno grafiko, ki prikazuje hitrost vozila in število motornih vrtljajev, s hitrim prikazom slik na sekundo, kar omogoča hiter odziv in gladko podajanje navodil vozniku. Supervision merilniki so pri Xceedu na voljo kot opcija, odvisno od trga in specifikacije vozila. Ti nadomeščajo fizični števec in 3,8-palčni mono-LCD ali 4,2-palčni barvni TFT LCD zaslon, ki bo na voljo z različnimi stopnjami opreme. XCeed bo svojo premiero doživel 26. junija.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija