Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Podaljšani A in prenovljeni GLC že v Sloveniji
Prodajni ponudbi razreda A se zdaj v Sloveniji pridružuje še 13 centimetrov daljša limuzinska izvedba in po štirih letih prenovljeni GLC. V klasični in kupejevski različici.
Peter Pirkovič Peter Pirkovič
10. julij 2019 | 9:11:21

Na kratko. Tudi limuzino razreda A, ki se bo deloma boril tudi z modelom CLA, je narisal Robert Lešnik, ki v tem primeru veliko dela s svojo ekipo ni imel. Kot že omenjeno, limuzinski A je za 14 cm daljši od petvratne izvedbe in v dolžino meri 4,54 metra, 50-litrski prostorski dodatek pa je dobil še v zadnjem delu vozila, kjer je na voljo osnovnih 420 litrov. Cena zanj se giblje med 27.910 in 47.690€, kupcem pa bodo na voljo vsi znani motorji z razponom moči od 85 do 225 kilovatov. Čez nekaj mesecev se ponudbi pridružuje še 70-kilovatni dizel (A160d) in priključni hibrid.

Tudi GLC je dobil nekaj oblikovnih popravkov. Oblikovalci so poskrbeli za nekaj svežih zunanjih linij, ki bodo GLC-ja naredile še bolj prepoznavnega na cesti, skladno s prenovo pa so mu namenili še LED žaromete in izbiro novih platišč. Nekaj sprememb je opaznih še v  notranjosti. Za potrebe boljše komunikacije z voznikom je GLC dobil infozabavni sistem MBUX, a brez dveh velikih zaslonov, ki so zaščitni znak vseh ostalih bratov, hkrati velja omeniti še vgradnjo novega volana in oblikovne spremembe na osrednji konzoli, z velikim fiksnim zaslonom na vrhu. Na voljo so preverjeni štirivaljni bencinski in dizelski motorji (izjema sta le AMG modela, ki imata vgrajen 4.0 V8 motor), možnost izbire štirikolesnega pogona, prilagodljivega vzmetenja in Offroad paketa za brezskrbno vožnjo po terenu. Cena GLC-ja je postavljena na najnižjo vrednost 49.140€, najvišja pa dosega številko 130.990€. Kupejevski brat bo v povprečju za dobrih 5 tisočakov dražji.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija