Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Superavto
Razkrita Huayra Imola, Paganijev hiperavto omejene serije
Izdelali bodo le pet primerkov Imole, avto pa je bil skrivnost vse do prestižnega dogodka minuli teden v Švici.
Urša Prosenjak
7. september 2019 | 5:47:26

Klub lastnikov prestižnih avtomobilov, the Supercar Owners Circle, je pred nedavnim praznoval peto obletnico obstoja. Dogodek so obeležili s srečanjem v švicarskih Alpah, kjer je bilo moč opaziti številne presežke avtomobilske industrije. Največje presenečenje dogodka pa je bil italijanski zbirateljski primerek Pagani Huayra Imola, eden izmed petih primerkov omejene serije, posvečene slavnemu italijanskemu dirkališču, po katerem nosi ime. Avto je bil tokrat prvič opažen v javnosti.

Podjetje Pagani Automobili je Huayro Imolo lansiralo potihem, brez uradnih informacij in fotografij v medijih. Vse informacije o avtomobilu tako izvirajo z družabnih omrežij, znano pa je, da bo izdelanih le pet primerkov tega modela. Lastnik prve Imole je Oleg Egorov, lastnik in ustanovitelj podjetja TopCar Design.

Čeprav smo ekstremov pri Huayri vajeni, pa gre Imola še korak dlje. V splošnem avto deluje kot nadgradnja predhodnika Huayre BC. Zunanjost je še bolj aerodinamična, prednji in zadnji del sta preoblikovana z obsežno uporabo karbonskih vlaken, prenovljen dizajn pa dopolnjujejo poudarki v rdeče-oranžni barvi. Novosti so tudi v potniški kabini, kjer najdemo elemente dizajna v čast Leonardu da Vinciju in njegovim delom.

O zmogljivosti Imole še ni znanega nič, toda posnetki na družabnih omrežjih ponujajo bežen vpogled v delovanje avta na terenu.

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
Stalno isto zgodbo prodaja, malo sprememb detaljev, par konjev več, limitirana serija in šejki že takšno milijone. Kapo dol, ni kaj.
7.9.2019 8:26:34
alfafil
Šejki talajo milijone. Pametna tipkovnica.
7.9.2019 8:30:13
denis1304
@alfafil Porsche z 911-ko prodaja "isti" avto že desetletja
7.9.2019 14:41:50
alfafil
Ja, ampak ne za takšne milijone in tako malih serijah.
8.9.2019 10:44:22

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija