Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   ZDA
Pijana ženska klicala policijo in prijavila samo sebe
Ceste in promet pišejo tako smešne in neumne zgodbe, da so komaj verjetne, ta je še iz avgusta.
Artur Švarc
9. september 2019 | 9:54:38

Sredi avgusta je ženska v Woods Crossu v Utahu v ZDA poklicala na 911, da nekdo vozi pijan voznik, pri tem je opisala sebe in povedala tudi svojo registrsko tablico. Na drugi strani je dežurni operater takoj vedel, da ima opravka s pijano osebo.

»Oseba, ki je klicala, se je nekontrolirano smejala v telefon in kolcala in ko so jo vprašali po registrski tablici, je povedala svojo.«

Mogoče se je nič-kaj-dami zdelo vse skupaj smešno, dokler na kraj ni prišla policija in takrat se je podala v beg. A ko so jo policisti prijeli, je začela brcati in pljuvati, zato so jo vklenjeno prepeljali v bolnišnico , kjer so ji dali pomirjevala. V vozilu so našli prazno steklenico viskija.

V ZDA take prekrške jemljejo zelo resno in ženska je bila obdolžena Vožnje pod vplivom (v tem primeru alkohola) in to, da je imela v avtomobilu prazno steklenico. Ker je priznala krivdo za prvo stvar, je sodnik ovrgel kazen za steklenico. Rezultat? 6 mesecev brez vozniške.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija