Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   ZDA
Z napačno transakcijo kupila nov SUV
Kaj storite, če se nekega dne na vašem računu znajde 120 tisočakov? Verjetno pokličete v banko in vprašate, v čem je hec.
Artur Švarc
11. september 2019 | 7:36:00

A par iz Pennsylvanije v ZDA je storil čisto nekaj drugega. Junija letos je banka BB&T Robertu in TIffany Williams pomotoma nakazala 120 tisoč dolarjev. Namesto preverjanja transakcije je par začel na veliko zapravljati, med nakupi pa so se znašli tudi SUV, dirkalni avto, dva quada in prikolica.

Ker bančni tokovi seveda ne gredo po isti poti kot loterija, je banka po dveh tednih in pol opazila napako in nakazilo stornirala. Williamsova sta se tako  v hipu znašla 107.416 dolarjev v minusu, vključno z negativnimi obrestmi. Par je najprej sodeloval z banko, ki je povedala, da naj vrneta denar, vendar sta ga večino že zapravila. Med izdatki je bil kot rečeno tudi SUV Chevrolet Traverse, 15 tisoč dolarjev pa sta podarila prijatelju.

A po nekaj klicih z banke sta se nehala javljati na telefon in potem se je vpletla policija, ki je par obtožila tatvine in razpolaganja z ukradeno lastnino.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Walmart pipl
11.9.2019 12:07:38

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija