Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Z novim L200 do osveščanja za reševalni pas
Zgodba Zavoda Ustvarimo reševalni pas in podjetja AC Mobil se je pred nekaj dnevi nadgradila z novim avtomobilom. Namreč, Anže Albreht je za delovanje zavoda dobil novega L200.
Uredništvo
4. oktober 2019 | 10:45:00

V letu, ki je za nami, se je na področju osveščanja javnosti naredilo ogromno in veseli so, da je Mitsubishi L200 mnogokrat pomagal pri izvedbi. Pri AC-Mobilu se zavedajo, da je varnost na cesti odvisna od več faktorjev. Od varnih avtomobilov, zbranih voznikov in pa tudi osveščanja javnosti. Zavod reševalni pas skrbi za vse udeležence v prometu, AC-Mobil pa je ponovno poskrbel, da bo zdaj to počel z več kot robustnim, novim L200, ki s svojo uporabnostjo, okretnostjo, velikostjo, varnostnimi sistemi in štirikolesnim pogonom zagotavlja, da je več kot odličen sopotnik. Varnost v prometu podpirajo tudi naši srebrni odbojkarji, Anžeta, ki je zagrizen navijač je novim izzivom naproti pospremil tudi odlični Jan Kozamernik. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija