Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Vrača se britanski avtomobilski salon
Zgodil naj bi se avgusta 2020 v mednarodnem razstavnem prostoru in konferenčnem centru v Hampshiru.
Urša Prosenjak
31. oktober 2019 | 7:17:00

Po 12 letih se dogodek, ki se bo odvijal med 20. in 23. avgustom prihodnje leto, vrača z novo lokacijo na jugu Anglije. V petih halah Farnborough International Exhibition Centra bo več kot 40.000 kvadratnih metrov notranjih razstavnih površin, obljubljajo pa tudi ogromno zunanjega prostora, med drugim tudi nekajkilometrsko stezo za testne vožnje najnovejših modelov. Za voznike, mlajše od 17 let, bodo na voljo tudi učne ure vožnje.

Pobudnik, ustanovitelj in glavni organizator dogodka je Andy Entwistle, ki je že v preteklosti organiziral večje avtomobilske dogodke, tokrat pa napoveduje tudi presenečenja: »Britanski avtomobilski salon bo povsem drugačen od vsega, kar smo doslej videli. Predstavili bomo preteklost, sedanjost in prihodnost. To bo odličen dogodek tudi za družine, saj bomo del dogajanja namenili najmlajšim obiskovalcem.«

Podrobnejše informacije o dogodku, vključno s cenami in možnostjo nakupa vstopnic, bodo na voljo na uradni spletni strani od 19. novembra dalje. Po prvih informacijah naj bi štiričlanska družina za ogled odštela okoli 40 funtov, posamezne vstopnice pa naj bi znašale okoli 15 funtov z vnaprejšnjo rezervacijo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Ja, to je nedvomno najučinkovitejši način spopadanja s posledicami Brexita. Well done.
31.10.2019 13:52:28

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija