Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Škoda Rapid z novim obrazom za Kitajce in Ruse
Škoda Rapid z novim obrazom za Kitajce in Ruse
Čehi bodo nadaljevali zgodbo z imenom Rapid, ki so ga po rojstvu Scale za evropske kupce upokojili. V limuzinski izvedbi in z oblikovnimi potezami novorojenega brata bo še naprej nadaljeval poslanstvo v Rusiji in na Kitajskem.
Peter Pirkovič
30. november 2019 | 13:36:00

To potrjujejo skice novega modela, ki bo v kratkem predstavljen na enemu od avtomobilskih salonov. 4,51 metra dolg Rapid ima na sprednjem delu zelo sorodne oblikovne linije z modelom Scala, medtem ko je zadek povsem na novo oblikovan, na katerem pa ne bo manjkal velik napis Škoda. Podobno Čehi uvajajo tudi na ostalih modelih. Kar se tiče motorne ponudbe, za Kitajce bo na voljo 1.6 bencinski MPI motor z 81 kilovati, v kombinaciji s petstopenjskim ročnim menjalnikom, medtem ko bodo Rusi imeli možnost izbirati še 66-kilovatno izvedbo omenjenega motorja, k temu pa bodo dodali še 1,4-litrski TSI z 92 kilovati moči. Za proizvodnjo tega avtomobila bo skrbela Volkswagnova tovarna na Kitajskem. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija