Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Render
Koncept mikro hišice na kolesih
Priljubljenost Tesle se kaže tudi v številnih konceptih in renderjih, ki jih navdihujejo vozila pionirja elektrifikacije. Eden izmed njih je Tesla Microbus.
Urša Prosenjak
16. december 2019 | 7:54:00

Zasnoval ga je Shawn Moghadam, koncept pa ponuja rešitev za pomanjkanje cenovno dostopnih domov v južni Kaliforniji. Vozilo je v osnovi minibus, namenjen stalnemu bivanju voznika in morda še potnika. Slike razkrivajo številne podrobnosti v notranjosti, kot so zložljive postelje za prednjimi sedeži.

Avtor, ki si je zamislil tudi terensko različico, meni, da bi podjetje, kot je Tesla, lahko bilo bolj dovzetno za takšen projekt, kot ostali proizvajalci avtomobilov. Koncept je pospremil tudi s sporočilom: »Pomislite, da bi za ceno običajnega avta lahko živeli kjerkoli hočete! Če zaslužite le minimalno plačo in potrebujete stanovanje v Los Angelesu, kaj si sploh lahko privoščite? To je rešitev.«

Projekt ima sicer številne omejitve, toda če razmišljamo izven okvirjev in obenem še upoštevamo trenutni trend priljubljenosti majhnih bivališč, se zdi kar dobra rešitev, vsaj za nekatere.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija