Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
V BTC-ju otvorili prvo 3D karting stezo v Sloveniji
Novice   |   Zabava
V BTC-ju otvorili prvo 3D karting stezo v Sloveniji
Woop karting je nova zabava v prestolnici in ponuja progo na več nivojih in čarobno osvetlitev.
Artur Švarc
13. februar 2020 | 21:49:00

Kart dvorano so prenovili v sklopu Woopa, ki ga do zdaj poznamo po trampolinih, po novem pa zraven spada tudi karting steza, ki smo jo prej poznali kot Rollbar. Za razliko od prejšnje inštalacije je zdaj proga speljana na več nivojih s kar nekaj spusti in vzponi ter podvozi. Po njej se lahko vozimo z novimi električnimi karti, ki dosežejo do 60 km/h. Najbolj fascinantna od vsega pa je osvetlitev, ki daje zares futuristični vtis.

Ob običajnih so na voljo tudi dvosed in otroški karti, električni karti pa imajo emulacijo V8 zvoka, čeprav za prave petrolheade pa manjka tisto bistveno – vonj po bencinu. Prvi vtisi so več kot zanimivi in dediščino Rollbara dvigajo za veliko število nivojev – na voljo bo dirkaška šola, pa beleženje rezultatov in spremljanje napredka z aplikacijo.

Otvoritev se je začela v popolni temi, ki so jo presekali fantje z LED osvetlitvijo in do postopne razsvetlitve dvorane, prisotnih pa je bilo tudi nekaj znanih slovenskih obrazov.

Woop karting je odprt vsak dan razen ponedeljka, osnovna vozovnica pa stane 14,5 € za deset minut.

Stezo je gradilo koprsko podjetje 360 Karting, ki gradi podobne objekte po celem svetu, to pa je prvi tak na domačih tleh.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija