Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Američan, ki se vozi z Virusom
Čeprav je situacija v sveto nadvse resna, pa je neki Američan vanjo poskusil vnesti nekaj humorja. Pristojni urad za motorna vozila je namreč zaprosil za registrsko tablico po naročilu, na njej pa piše “COV1D19”.
Urša Prosenjak
24. marec 2020 | 8:36:00

Brandon Ciriello, sicer lastnik mehanične delavnice Long Shot Performance v Ohiu, je tablice nameni svojemu Fordu Mustangu, letnik 1986, ki ga je poimenoval »Virus«. Priznal je, da se je nenavadne ideje domislil po nekaj popitih kozarčkih in v dneh, ko situacija s koronavirusom še ni bila tako zaskrbljujoča, vendar je predlog vseeno predstavil osebju Urada za motorna vozila, ki se je ob tem pošteno nasmejalo, vendar šaljivca opozorilo, da utegne biti njegova vloga za tablico zavrnjena zaradi občutljive vsebine napisa. Kljub temu so mu ugodili. Če bo urad prejel pritožbe zaradi tablice, utegnejo dovoljenje sicer preklicati, toda za zdaj Brandon uživa v vožnji z Virusom in to tudi objavlja na družabnih omrežjih.

Ob tem pa voznik poudarja, da s tablico ne omalovažuje globalne krize zaradi bolezni. Opozarja, da je izbruh zelo resen ter da sočustvuje z vsemi bolnimi in njihovimi družinami. S tablico je želel le razvedriti ljudi v težkih časih.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija