Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Prenovljeni prodajni salon gostuje tri avtomobilske znamke
Prenovljeni prodajni salon gostuje tri avtomobilske znamke
Prodajno mesto na Baragovi 9 v Ljubljani je svoja vrata odprlo leta 1995, ko so v njem kupce prepričevali z zgolj Hondimi modeli.
Peter Pirkovič Peter Pirkovič
24. junij 2020 | 12:04:00

Minila so leta, spremenili so se standardi in lastniki, leta 2010 se je v salonu pridružila še znamka Mitsubishi, po četrt stoletja dolgi dobi pa je bil prostor potreben novega navdiha. Stavbo so prostorsko povečali na 400 kvadratnih metrov, na podlagi česar so medse sprejeli tudi novo avtomobilsko znamko. Ker je podjetje AC Mobil, ki upravlja s tem prodajno-servisnim mestom, v lasti švicarskega trgovca Emil Frey (ti obvladujejo tudi prodajo za celotno skupino PSA), so del salona začasno odstopili tudi znamko DS Automobiles, dokler ta ne bo dobila svojega lastnega prodajnega mesta.

Pri prenovi niso pozabili niti na malenkostno zunanjo ureditev. Imajo nove označevalne table tako za prodajo, kot za servis, pot v njihove prodajne prostore pa označujeta dobro vidna in ponoči osvetljena pilona. Ker so v njihovi ponudbi tudi električna in priključno-hibridna vozila, so na parkirišču postavili še dve električni polnilnici. Omenili so, da v njihovem kolektivu za prodajo in servis skrbi 15 zaposlenih.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
DS7 je že itak težko na pogled ločiti od kakšnega Mitsijevega terenca - zdaj pa bo še v istem salonu...
24.6.2020 15:00:48

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija