Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Naprodaj
Bi imeli Beckhamov avto?
Aston Martin, ki je bil nekoč last Davida Beckhama, je naprodaj na spletni strani za nakup in prodajo rabljenih vozil Auto Trader.
Urša Prosenjak
2. julij 2020 | 7:02:00

Aston Martin AMV8 Volante je nekaj posebnega že sam po sebi, saj je eden izmed le 78, ki so jih v vsej zgodovini izdelali. Zaradi dejstva, da ga je kar 15 let vozil angleška nogometna legenda David Beckham, pa je še izjemnejši.

Beckham je bil lastnik avta vse do leta 2008, z njim je bil tudi v Španiji v obdobju, ko je igral za Real Madrid. Na njem je imel tudi svojo osebno registrsko tablico DB1001, v objektiv pa so pa pogosto ujeli paparaci na londonskih ulicah.

Nekoč Beckhamov Aston Martin je temno rdeče barve z usnjenimi sedeži kremne barve. Poganja ga X Pack V8 motor z močjo 322 kW in petstopenjskim ročnim menjalnikom. Da doseže hitrost 100 km/h potrebuje le 5,2 sekunde, njegova najvišja hitrost pa je 270 km/h.

Februarja so ga razstavili na londonskem salonu klasičnih avtomobilov.

»Vemo, da je David Beckham ljubitelj avtomobilov, imel je različna vozila znamk Bentley, Rolls-Royce in seveda Aston Martin," je povedal Rory Reid, predstavnik podjetja Auto Trader. »Ta AMV8 Volante je čudovit avto in ne preseneča me, da ga je tako dolgo obdržal.«

Za nekdanje Beckhamovo vozilo bo moral novi lastnik odšteti skoraj pol milijona evrov, natančneje 494 tisoč evrov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
Malo na Mustanga vleče, drugače kot, da je nastal v neki indijski garaži.
2.7.2020 12:35:57

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija