Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Uradno
Citroen podprl slovensko zvezo kolesarjev
Francoska znamka bo preko ljubljanskega trgovca, podjetja Avtotehna Vis, zagotovila floto vozil, ki bodo na voljo za potrebe priprav profesionalnih kolesarjev.
Uredništvo Citroen
15. september 2020 | 9:59:00

V okviru pokroviteljstva blagovna znamka Citroën zagotavlja vozila za podporo in mobilnost tako kolesarjev kot podpornim ekipam med njihovimi dirkami. Valentin Erjavec, direktor Avtotehne VIS in Polona Kos, vodja prodaje Citroën v Avtotehni VIS, sta tako uradno predala ključe treh novih vozil, Citroën C5 Aircross in dveh Citroënov Grand C4 Spacetourer Kolesarski zvezi Slovenije. Blagovna znamka Citroën v sodelovanju z Avotehno VIS aktivno podpira vrhunske slovenske kolesarje s svojimi vozili, ki bodo varno in zanesljivo služila za prevoze na dirkah in treningih. Tako je bilo letošnje državno prvenstvo, ki je potekalo konec junija v Cerkljah na Gorenjskem in na katerem se je odvijal hud boj med Primožem Rogličem in Tadejem Pogačarjem, še dodatno podprto z desetimi vozili Citroën. Partnerstvo Citroëna s Kolesarsko zvezo Slovenije temelji na skupnih vrednotah optimizma, drznosti in visokih standardov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija