Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Avtolog je po novem pod streho AMZS-ja
Novice   |   Novo
Avtolog je po novem pod streho AMZS-ja
Priljubljena aplikacija za preverjanje zgodovine rabljenih avtomobilov je postala del skupine AMZS in je na voljo tudi kot mobilna aplikacija.
Peter Pirkovič Peter Pirkovič
17. oktober 2020 | 11:51:00

Velja spomniti, da so Avtolog pred časom ustvarili člani Podatkovnega inštituta Inforum. Sistem deluje na zbirki podatkov o registriranih motornih vozilih v Sloveniji, ki so javno dostopni na portalu Odprti podatki Slovenije (OPSI). Z izboljšanim prikazom podatkov Avtolog ponuja uporabniku prijazno izkušnjo pri pregledu trenutnih trendov ter omogoča poglobljeno iskanje podatkov o posameznih vozilih.

Avtolog je z novim lastnikom dobil tudi nadgradnjo v obliki mobilne aplikacije, ki je na voljo za sisteme Android in Apple. Ta omogoča dostop osnovnih podatkov o avtomobilu zgolj s fotografiranjem serijske številke avtomobila, ki je vidna na avtomobilu. Zadeva preverjeno deluje. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
slonana
Suuperrr!
17.10.2020 17:48:12
skrivo
Odlično!
17.10.2020 21:59:10
spartan
A je to free of charge? Pa zanima me, če deluje tudi za motorna kolesa, če ima kdo podatek
19.10.2020 8:38:58

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija