Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Citroen v podporo smučarskim tekačem
Novice   |   Partnerstva
Citroen v podporo smučarskim tekačem
V teh epidemiološko zaostrenih razmerah se najdejo tudi zgodbe, ki so vredne nekaj pozornosti. Avtohiša Kranj, ki prodaja vozila znamke Citroen, je s Smučarsko zvezo Slovenije sklenil tesno partnerstvo in bo v prihodnjih dveh letih z avtomobili podpiral smučarske tekače.
Uredništvo Citroen
17. november 2020 | 8:59:00

Slovenska reprezentanca v teku na smučeh vsako sezono z avtomobili prevozi Evropo po dolgem in počez. Zato je pomembno, da se v vozilih počutijo udobno in varno. To je zagotovo prednost Citroëna. Ključe novega Citroëna C3 je Anamariji Lampič predal Aleš Kerbler, vodja prodaje v Avtohiši Kranj. Ključe ostalih vozil je prevzel predsednik panoge za tek na smučeh pri Smučarski zvezi Slovenije, Roman Beznik z besedami: »Veseli smo partnerstva s Citroënom, ki že stoletje stremi k inovativnim in udobnim oblikam mobilnosti. Hvaležni smo Avtohiši Kranj za posluh in pomoč pri doseganju vrhunskih rezultatov slovenskih smučarskih tekačev.« 

Anamarija Lampič, dobitnica srebrne medalje z zadnjega Svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju in nosilka bronaste medalje v skupnem seštevku sprinta v pretekli sezoni, bo tudi v prihajajoči sezoni naš glavni adut za uspehe, katerih del je postala tudi blagovna znamka Citroën.

 »Pri Citroënu se dobro zavedamo, da je potrebno podpreti vrhunske slovenske športnike. Blagovna znamka je vedno izstopala zaradi svoje sposobnosti, da se spopade in osvoji drzne športne izzive. Zmage in športni uspehi so del našega DNK-ja. Ponosni smo, da z vozili Citroën dodajamo košček v mozaiku na poti do vrhunskih športnih dosežkov naših smučarjev tekačev.« je strnil Garin Luka, direktor Avtohiše Kranj. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
marcipan
Jest bi bil pa njen šofer
17.11.2020 13:04:08
klemens
marcipan super, jaz pa ljubimec, in bi naju potem vozil naokoli, naju fotografiral itn.
17.11.2020 13:57:46

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija