Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Prihaja navita Kona N
Novice   |   Prve fotografije
Prihaja navita Kona N
Korejski proizvajalec je po več slikovnih teaserjih pred nekaj urami pokazal prve konkretne fotografije najhitrejše hitrega športnega križanca, ki postaja del družine N. Avto je do uradne predstavitve še malce zamaskiran.
Peter Pirkovič
12. januar 2021 | 15:14:00

Ta se bo po njihovih napovedih zgodila v naslednjih tednih, avto pa naj bi v prodajne salone pripeljal zgodaj jeseni. Korejci so v prvem sporočilu razkrili, da bo avto opremljen z dvolitrskim turbo motorjem, kakršnega ima tudi i30N, da bo ta povezan z osemstopenjskim samodejnim menjalnikom, bistven podatek, o moči motorja, pa ostaja tajen. Pravijo, da so športnega križanca opremili z vsemi aktualnimi podpornimi sistemi, med drugim tudi s sistemom za hitro speljevanje z mesta (launch control) in z možnostjo odpiranja loput izpušnega sistema. Več bo znano v kratkem.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija