Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
FCA bo restavriral stare Alfe, Lancie in Fiate
Pri koncernu Fiat Chrysler Automobiles so pripravili nov uradni program restavriranja starodobnikov znamk Alfa Romeo, Fiat, Lancia in Abarth.
Marko Hanželič
9. februar 2018 | 15:19:50

Program je dobil uradni naziv Reloaded by Creators, njegov namen pa je nakup in obnova starodobnikov omenjenih znamk ter njihova prodaja v tako rekoč originalnem stanju in s pečatom uradne restavracije (beri: certifikatom avtentičnosti).

Odločitev so FCA-jevci uradno obelodanili na salonu Retromobile v Parizu, ker so pokazali tudi prvih pet obnovljenih primerkov (Alfa Romeo Spider, letnik 1991; Alfa Romeo SV, letnik 1989, Lancia Fulvia, letnik 1973; Lancia Appia, letnik 1959 in Fiat 124 Sport Spider Spidereuropa made by Pininfarina, letnik 1981).

Vseh pet avtomobilov bo v parizu na ogled še do 11. februarja, več o programu in omenjenih avtomobilih pa si lahko preberete tudi na spletni strani FCA Heritage.

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija