Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Simpsonov Bronco naprodaj za 750.000 dolarjev
O.J. Simpson bo od oktobra dalje na pogojnem izpustu, veselje ob tem pa z njim deli tudi njegov nekdanji agent, ki si lasti slavnega Bronca, v katerem ga je leta 1994 lovila policija.
Marko Hanželič
29. julij 2017 | 14:56:06

Znameniti »pregon pri nizki hitrosti« se je zgodil po objavi Simpsonovega javnega pisma, s pomagačem A.C. Cowlingsom pa sta nato nameravala pobegniti. Vse skupaj so takrat na veliko spremljali mediji, na avtocestnih nadvozih pa so se pričeli zbirati radovedneži, ki so pripravili pravo navijaško vzdušje.

Mike Gilbert, nekdanji Simpsonov športni agent, je avto za 75.000 dolarjev odkupil od Crowlingsa, po 23 letih pa se mu očitno zdi primeren čas, da »skešira« svojo investicijo. TMZ poroča, da bo Ford Bronco naprodaj v dneh, ko naj bi O.J. odkorakal na prostost, zanj pa namerava iztržiti tričetrt milijona dolarjev. Ker je pred časom že zavrnil ponudbo, ki bi mu navrgla 250.000 dolarjev, očitno ve, da lahko dobi bistveno več. Navsezadnje gre za drugi največkrat predvajan avtomobil v ameriški zgodovini, takoj za Lincolnom Continental, v katerem so ubili Johna F. Kennedyja. Edini potencialni kupec, ki mu Gilbert ne bi prodal avtomobila, tudi če bi ponudil največ, je sam O.J. Simpson.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija